Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dis och regn

svartvit 70-talsdag 2021

pianomusik i radion

dis och regn utanför fönstret

våren förklädd till höst

tänker på dig

och på din 80-talsfrisyr

vi kanske var lyckligare då

nu spelar p4 pink floyd

och snart slår träden ut

jag tänker på dig




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-03-11 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP