Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svara gärna på Harans påskbrev, hon lovar att skriva tillbaka! Tips: https://sv.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5skbrev. Ange avsändare, verklig eller fiktiv. Påskkalendern Haran och Ugglon (2014) kan läsas som böcker på mina respektive TrollTörnTrappans sidor.


Påskbrev från Haran: 2

 

Till alla vänner i Gamla och Nya Skogen samt Resten av Världen 

Hara Kristina, Blåmåndag 29/3

 

 

 

Mitt rätta namn är ju Hara Kristina

jag kallas Krishna här i Nya Skogen

folk brukar fråga mig om jag är trogen

den kristna läran, för de är så fina

 

Jag lyssnar till mitt öras sång, i fogen

emellan dröm och verklighet, vill ej påskina

att jag är nån profet - men ljuden mina

berättar allt, om man är redobogen

 

 

Jag skapar sagor åt vår lilla flock

av härligt raskorsade fabeldjur

min Radha jagar ris och samlar grönt

 

Man vill väl njuta länge, eller hur?

jag tillhör fältharornas sega skock 

vi kan bli tolv år, livet är så skönt

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-29 07:30



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Intressant hur kors o tvärs som namnen//fenomenen tycks överlappa varann!?!

Här torde Utturn ha ett o annat att invända [med vändkorset] mot dessa otraditionellt mixade arter?!? ....om jag hade orkat tota ihop hans upprörda rader.
2021-03-29

  Nanna X
Foto av Nanna X, Nya Skogen (Bellevueparken, Malmö)
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X