Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demens


Fastän du finns

Jag håller dig i handen, 
känner din värme. 

Du finns, 
du är ... 

men ändå inte. 

Saknar dig, 
fastän du sitter rakt framför mig. 

Mor, jag förstår, 
jag når dig aldrig mer. 

 

 

 

Corona tog av vår tid, 
det fanns inget sen.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-11 12:51



Bookmark and Share


  ULJO
Tragiskt när den sjukdomen tar plats.

2021-03-11

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgligt och ömsint.
Den kursiverade texten är så sann.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP