Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Paranoia-

Drömmen gick förbi
Vaknar upp helt svettig
Månen står fullt
Hör tjuten i natten
Min paranoia är total
Sveper för att orka med
Svetten rinner, hör folk i hallen
Fan, paranoia...
Det sveptes gör susen
Lungnet fyller rummet, jag blir hel..
..igen




Bunden vers av FAttar dU
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-11 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU