Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alla tiders soppa


Bong


En spelkupong
eller talong
är numer synonymt med Bong

på min tid
var det lunch på gång

I skördetid vi var på språng
vår arbetsdag blev seg och lång

med strupen torr och magen trång
vi öppnade en burk med Bong

Potatis + kött i klar buljong
blev räddning för oss mången gång

Upp stämmer jag min hyllningssång
som tack till upphovsmannen
BONG!




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-03-12 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP