Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haibun


Det gick ju så bra...

Drömmer att jag kan hoppa hur som helst,
upp och ner från hustak.
Känner igen att jag gjort detta förut, som en slags parkour.
Vilken kraft, nästan övernaturlig. Så stark och fri!
Väcks ur drömmen av en hemsk vadkramp!

mannen skrattsäger
du är för gammal
för såna drömmar






Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-11 15:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vi som var så lyckliga", som en bok av Peter Kadhammar heter.
2021-03-18

  Lars Hedlin
Man blir aldrig för gammal av sådana drömmar :)
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en härlig dröm och ett bistert uppvaknande!
2021-03-12

  minblekakind VIP
Ingen är för gammal för att drömma!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP