Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...

Jag vill leka för en stund
att jag var någon annan.
För en stund vill jag känna
att jag finns.
Jag vill känna glädje igen,
som när jag var barn.
Men livet är fullt av hinder
som jag är oförmögen att ta mig över.
Så jag står kvar,
kvar på en plats där inget finns
och där mörkret sakta kryper på.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija