Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Hopp

Det är gräset som växer på marken
Det är gräset som gror i jorden

More fool me

Permafrostens tyngd är svår
Väntan blir oändlig

More fool me

Betongen har stelnat till hus
över min enkla boning

More fool me

Landet har öppnat sina gränser
för främmande arméer

More fool me

Tusentals soldater trampar marken
med hårda stela kängor

More fool me

Det är gräset som växer på marken
Det är gräset som gror i jorden

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 16:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Existentiell ton med uppgiven känsla. Tycker om det repetitiva i första och sista raderna.
2021-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-03-12

    Lena Staaf VIP
En dikt fylld av svårmod, ödeskänsla.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP