Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSARIUM - tanka

Vägg av snöyra

våren ett falsarium

för tidigt ute

väntar på bättre tider

blå himmel i solskensfamn




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-11 17:22



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Polariteter
berikar

Tack!
2021-03-14

  Flicis VIP
Bra sammanfattning om årets väder
2021-03-13

    Lena Staaf VIP
"Våren ett falsarium" - väldigt fint sammanfattat!
2021-03-12

  Feliaxel VIP
Ja vi längtar alla efter vårvärme
2021-03-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja men idag är riktigt vårväder! Skönt! Fin tanka!
2021-03-12

  Niliboy
Ja häruppe i norr är det bara vårvinter!
2021-03-11

  Susen VIP
Ja! Exakt ett för tidigt besök av våren. Blicken längtar!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP