Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krökta rum

Allting börjar nu
vi lutar oss mot porten
och räknar noll procent
sen börjar linjen krypa
den vantrivs med sig själv
där ände möter ände
tar du spjärn mot marken
och faller handlöst uppåt
regnar ner igen, du längtar
efter tyngden
som fyller dina hålrum
men trycket blir olidligt
som ånga skall du leva
nu är du nästan där
och inget står i vägen
glöden börjar pyra
för andra är du synlig
nu är du nästan framme
den minsta biten saknas
ska du backa bandet?
kosmos blir ditt vittne
och dömer ej din tvekan
för när du lägger biten
den allra sista biten
då börjar allt igen
från början, allt igen




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-11 17:06



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Börja om från början, börja om på nytt, varför ska man sörja, tider som har flytt (Sven Ingvars)
2021-03-12

  Kungskobran VIP
Det är bäst att börja om på nytt igen....
Povel Ramel
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP