Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i vinden

Kom och dansa när vinden viner,
när den suckar mellan träden,
när den sveper över fälten,
och skapar vågor på vattnet.
Kom och dansa och låt vinden
leda dig rätt,
låt den viska ditt namn
och låt den leda din kropp.
Kom och dansa i vinden när den viner,
kom känn dig fri.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-11 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija