Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omöjliga närheten

 

Lägg ingen börda på mina axlar

dra ingen skugga över min väg

famna mitt hjärta

och värm mina händer

var mig bara intill

i den omöjliga närheten.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-11 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP