Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville inte ta din kärlek

jag älskar dig, alltså är jag orättvis mot dig




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-11 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser