Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkus absurd

tegnell tycker inte att det gått bra för sverige

det har inte gått bra för sverige, säger tegnell

in i salen träder jimmie, han bär på bilder
av ordförande mao, alla blir förvirrade

vad var det jag sa, säger jimmie

jag pratar om pandemin, förklarar tegnell

skitsamma, svarar jimmie

in kommer gösta, men han går sin väg igen,
han vill hellre ha gin & tonic eller crème brûlée

journalisterna frågar varför jimmie bär på
bilder av ordförande mao

det är inte ordförande mao, det är ordförande
mjao, svarar jimmie

och alla blir ännu mer förvirrade




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-03-11 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP