Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blåser på mars, tydligen

jag har aldrig varit på mars

men tröstar mig med
att det har inte heller robyn

eller rolf skoglund

eller rolv wesenlund

till exempel

däremot har jag hört ljudet
av hur det blåser på mars

eller i alla fall de puffljud
i mikrofonen
som vinden orsakade

det lät precis som puffljud
på jorden

men kanske är det
en konspiration
skapad av george soros

eller av greta thunberg
eller av greta thunbergs hundar

skulle inte förvåna mig

speciellt labradoren verkar
mycket lömsk och konspiratorisk




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-03-11 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP