Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädeltristess

Den som förmår fördjupa tristessen till tidigare oanade bottenlägen får sin belöning omedelbart. Det gäller att se och inse djupet hos en nyans av grått. Slut ögonen och sjunk in i händelselöshetens innanhav till ljudet av tystnaden mellan tonerna i ett stycke av Satie.




Prosa av Algotezza VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-11 22:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att enligt texten uppmuntras att lyssna till toner av Satie, är att ta det piano, trots envist smatter av tinnitus.
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP