Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy skam


Jag går som på mark,
som på fötter,
som på ben,
som på rutin

Jag ser som ut ur ögonen,
eller in i,
hör som ut ur öronen,
eller in i,
tänker runt som i loopar
eller ut i labyrinten mellan boxarna,
vindlande

lever som fram i tiden
eller tiden i mig

dör som sig bör eller evinnerligen,
och fy skam, fy skam
och lilla byn i Norrland,
lilla stan i Sörmland




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-03-11 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP