Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar sent på kvällen.


Hjälp

Hjälp! Skrek jag
Öppnade alla lådor
I byrålådan
Långsamt

Sedan snabbare
Ryckigt
Tills Allt innehåll
Syntes tydligt

Mörker och ljus
Misslyckande
Förvirring
Lyckad

Allt är öppet
och synligt
Nu ser ni
Allt vad jag har

Inuti




Fri vers av bluesatin
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-11 23:57



Bookmark and Share


  bluesatin
Tack. Fint att få respons.
2021-03-16

  Lars Hedlin
Stark och full av känslor!
2021-03-15

  SatansSon VIP
du har letat efter nåt sa jocke då han såg att allt i min lägenhet stod i en trave i hörnet.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin