Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt mig.

jag var aldrig bra för dig
nej
du borde träffa någon annan
jag ber dig
glöm mig
jag är inte bra för dig
ring inte mig längre
förlåt
jag är inte bra
men jag äter upp dig
din livslust
jag har alltid vetat jag kommer förlora
min självkänsla dödar allt
och jag är för dum för att förstå
saknaden och rädslan
sitter i min hjärna
ja, jag är sjuk
förlåt mig




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP