Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Regnvarelser"


DET TRASIGA PARAPLYETS PAR II

Hon som brukar vandra
ensam i regnet
i parken om natten
med sitt trasiga paraply,
har fått sällskap,
med en man,
som också har ett trasigt
paraply.

De är själsfränder,
för han tycker också om
regn,
och sitt trasiga paraply.

De har mycket gemensamt,
de är Regnvarelser !

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2021-03-12 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP