Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvända världen


Vikten av avstånd
inte närhet

Så blev det
med facit i hand

När det vi också
i vår vildaste fantasi
hade svårt att förutse

Blev vår verklighet

Under obestämd tid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-12 07:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har inte vaccinerat mig.
2021-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt blev livet annorlunda
vi blev varse vår sårbarhet
rörelsefriheten är begränsad
hur länge är det ingen som vet.
2021-03-12

    Lena Staaf VIP
Ja därför borde vi vara ödmjuka och inse att nästa katastrof kan strax stå utanför dörren. Och ändå måste vi komma ihåg att leva
2021-03-12

  Öknens Ros VIP
Tiden får utvisa hur framtiden blir.
2021-03-12

  morgonstjärna VIP
allt har ett slut, det bästa är att dagarna blir längre och ljusare och då kan man vara utomhus och vaccinet gör livet lättare,
katastrofer går inte att förutse..de kommer nog mera som en läxa för vi blivit bortskämda och naturen vill få oss att tänka annorlunda.
2021-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Ägg t ex.
2021-03-12

  Kungskobran VIP
Man kan ta avstånd från mycket i dessa tider
2021-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Om alla vore omvända, vore världen bättre.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP