Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antikrist en skapad avgud som fångar brukaren som fastnar i klistret!


Avguda dyrkan

Den elektroniska hjärnan som styr
och skapar dina behov genom en
knapptryckning!
Artificiell intelligens ett själsdött väsen
utför dina behov utan eftertanke och på
kommando!
Ju mer och ju längre du knutit an till detta
monster tom på känslor desto mer avskärmad från
ditt rotfäste kommer du att bli. Den som är av
skuren kommer inte längre att ha kvar känslan
av de behov som kallas kärlek och omtanke
utan kommer bara att reagera på kommando!

Lustkänslor utan tanke på konsekvenser!

Vakna innan det är försent!!!!!









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 09:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfull och tankeväckande på alla sätt och vis!
2021-03-15

  Kungskobran VIP
Usch för att älska med en robot
2021-03-12

  morgonstjärna VIP
var ska det sluta med AI frågar en sig, vi måste nog lära oss avgränsa oss.
2021-03-12

  Marita Ohlquist VIP
En intressant och tankeväckande text!
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP