Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en sida i min dagbok

 

 

En del människor
är som skuggor

finns i närheten
när solen skiner

försvinner
när solen går i moln




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-03-12 10:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Vemodigt och insiktsfullt. Resignerat. Ja, så är det, måste jag medge.
2021-04-24

  Solweig Jansson VIP
Skarpsynt iakttagelse poetiskt formulerad ! Bokmärker !
2021-03-20

  lila fjäderblomman VIP
De kanske inte kan bättre!
2021-03-19

    Awinsa
Så talande!
2021-03-17

  Lars Hedlin
JA så är det nog ibland!
2021-03-15

  Eva Helene VIP
Just så, mycket bra!
2021-03-14

  AiA Maria den fria


”Rik eller fattig”

-hjärtat talar


Tack<3<3<3

2021-03-14

  Magica VIP
Ja, beklagligt nog, men när man väl inser det bör man klippa banden med dessa individer för då är de inga vänner. Kram!
2021-03-13

  M.Eta
Så sant!
2021-03-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just,så sant! Tyvärr är det så!
2021-03-13

  Peter G VIP
En välformulerad tanke och metafor! Tycker från egna erfarenheter att du pekar på nåt här; det är endast de allra trofastaste vännerna som finns kvar när "solen går i moln" men kanske behöver vi inte de där skuggmänniskorna så mycket heller när det kommer till kritan.
2021-03-12

  Niliboy
Människorna är en smula säregna, men värda att älskas!
2021-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra metaforer, på kornet tagna om människor som försvinner när svåra saker händer,
2021-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant!
2021-03-12

  Kungskobran VIP
En skuggfigur jag är
lever som jag lär
när solen den går ner
finns jag inte mer,
månen är mitt hopp
i denna dödens lopp



2021-03-12

    Birgersdotter VIP
Verkligen-så är det!
2021-03-12

  wiria77
bra skrivet
visst är det så

2021-03-12

  Feliaxel VIP
Vissa människor är inget att ha
Skönast att slippa dom
2021-03-12

    Lena Staaf VIP
Sorgliga figurer som du beskriver träffande.
2021-03-12

  Öknens Ros VIP
Träffande metafor hur vissa människor är.
2021-03-12

  Maria Sundelin VIP
Det är falska de som gör så
Kramar
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP