Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och plötsligheter


Den här planeten
är ett chanstagande

Allt vore helt annorlunda
om jag inte toge mig an blyertspennan
och det vikta papperet

och om jag inte hade elektriskt ljus

Mänskligheten flödar
av ansikten och plötsligheter




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-03-12 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP