Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet pågår

livet pågår
rår ej över
raskare tempo
onaturligt
trofasta
annorlunda ting
göromål i vardagen
nära livet
till dig min kära
alldeles omtumlande känsla
av kärlek
kramar dig sakta nu ikväll
läser dina tankar
rörd jag blir
rör om i tankarna
allena




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-12 11:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livet här och NU :)
2021-03-15

  morgonstjärna VIP
visst är det mycket i vardagen
att göra som behöver sjösättas
varje dag. det är livet
2021-03-12

  Larz Gustafsson VIP
"I am an ongoing situation."
(Johnny Rotten)
2021-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och kärleken!
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77