Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varken

varken månen
solen
stjärnorna
gav oss ljus
det var vi
vår glöd
vår kärlek
som lyste stark
talade till oss
talar till oss ännu
lyser stark ännu
vindar som vet
det grå
det allra sista
om allt kvävs
ger skymingen oss svar




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-12 11:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! Gillas! :)
2021-03-15

  Susen VIP
Kärleksfullt skrivet om kärleken som lyste starkt
2021-03-12

  Öknens Ros VIP
Fint om kärleken.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77