Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu önskas det...

Nu önskas det i ortens hamn
där väntar trogen tös...
Kom hit, kom hit min seglarvän
och njut av stunden den!
Var dag som gått en tanke bar
till brädden fylld av hopp...
Så kom min vän, ge aldrig opp
ty dagen min är din!

Långt bort är ju seglatsen nu
vi glatt vår kosa styr
och följer stigen till mitt hus
för nya äventyr!
Där öppnas famnar, låt oss se
vad detta nu kan ge...
Som gror och sprids uti vår kropp
väl nå´t som blir på topp!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-12 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt