Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Allt rasar-

Mina mörka sinnen, fastnade i minnen
Dessa dessa minnen, tills jag trillar av pinnen..

Jagas varje natt, fan hur är det fatt ?
Men jag skiter i att bli nojjig..

Allt bara rasar, rasar ner till grunden
(fuck alla) låt mig må bra sista stunden




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-03-12 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU