Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Månen brinner

 

Jo visst jag trodde och önskade då min älskade vän

att jag alltid ville var dig så där nära

jag ville för alltid skapa våra intensiva månbränder

just där och och då i fullmånes så bleka nätter

jag ville fylla alltet med vår märkliga kärlek

 

ja jag kunde se din vackra kontur där

hur den avtecknades mot fönstret i mörkret

jag låg där och log fånigt lyckligt för mig själv

sakta och trevande sträckte jag ut min hand

och jag nästan nuddade din nakna hud

mitt hjärta bultade då av ren och skär kärlek

 

snart kunde jag åter höra dina tunga andetag

ja faktiskt ...du till och med sov vackert

du var verkligen mitt eget hjärtas inre hjärta

så jag böjde mig försiktigt fram

fylld av ömhet viskade jag varje kväll i ditt öra

månen brinner i kväll min vän ...och jag älskar dig

 

 Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-12 14:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint om sin älskade
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP