Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlösheten



Det stora mörkret
i själens djup
drar mig till botten
av min existens
där döden
gör sig påmind
likt en annan dimension
av tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-12 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP