Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår smärta är inte förtvivlan, inte förnedring, inte sjukdom


Som tomtebloss ville den bränna hål i mina byxor
Som ormens kraft ville den stiga i min ryggrad
Från punkt till punkt åt den på min stolthet
Denna underbara kärlekens berusning




Fri vers av Horace
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-14 15:21



Bookmark and Share


  Nanna X
så sant, jag känner den där smärtan
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace