Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat förblindar!

Använd inte andras ondska som en ursäkt

för att slänga in den egna ondskan i en fläkt

Ondskefulla handlingar är och förblir onda 

om du försvarar ondskan tillhör du inte de goda

Att andra gör fel

ger inte dig rätten att göra fel

 

Vänd i stället på steken

och smaksätt den med kärleken

Då smakar allt bättre

i stället för sämre

Det vore väl gott

både för mage och sällskapslivet

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 16:10



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vänd på steken - rätt inställning verkligen :-)
2021-03-14

  Bibbi VIP
Jättefint skrivet.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP