Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom snökristallens öga

 

Tiden brann

under vår hud

över bergen sjöng vinden

vi hade stannat för att andas

och söka det ljus

vi behövde så väl

men mörkret hann ifatt oss

genom snökristallens öga.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-12 16:17



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Jättefin
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP