Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANKELMOD - tanka

I morse kom hon

fröken Vår med rosig kind

snön från igår smält

solen sken på blå himmel

vilken vankelmodig tös!

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-12 17:53



Bookmark and Share


  ULJO
Hon är så välkommen fröken vår
2021-03-15

  AiA Maria den fria

Vaken

i flöde
livet

Tack <3
2021-03-14

  Feliaxel VIP
Vårkänslor i dina rader
Hoppas våren stannar nu
2021-03-13

  M.Eta
Ja hon verkar inte veta hur hon ska ha det!
2021-03-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja, men hon kommer snart att blomma ut! Fin tanka!
2021-03-13

    Lena Staaf VIP
Åh, denna fröken vår kommer nog att vingla ett bra tag till!
2021-03-12

  Niliboy
Men ack så fin som kommer med den härliga, tålmodväntade våren!
2021-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Det är nog inte lätt
att vara fröken Vår
rots upprepade försök
hon inte över vintern rår!
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP