Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballongen flyger

Sitter i gräset ser upp mot himmel

Långt långt bort

Ser pricken  av en balkong

Den är lila

Fyller hjärtat av glädjen

Väntar på den ska flyga tillbaka

Inne i  hjärtat bor så många

känslor av lycka  nyfikenhet

lugn som vill släppas helt fritt

ochkänna friheten

Den stora lila  ballongen 

närmare sig

Landar går ned nästan vid foten.

Kliver ombord

Stiger sakta upp

Det känns lite ovant

Ser ut långt borta

Bergen syns i horisonten

Känner frihets känslan  komma mer och mer

Äntligen når toppen 

Isolationen har försvunnit helt

Nu är bara ro och lugn  som hägrar

Flyger flyger högre det knakar

kiknar av skratt

Flyger imin ballong vidare i livet.......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 16:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en vacker bild och metaforen av frihet och glädje.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP