Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv

Skriv
om ditt hjärtas
hopp
och förtvivlan

Skriv
om din längtan
om dina farhågor

Sluta inte
förmedla
dina rader
till mig
till oss

Vi skapar
samtiden
tillsammans

och det finns
inget slut

orden flödar
bortom
tiden...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP