Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir bättre

Jag väntar
med förväntan

Jag stillas
av mitt
inre ljus

Det finns
en plats
där allt
är ok

Min själ
trär på
kärlekens
pärlor
och smyckar sig
med längtan

Tiden flyter
och tar plats
uti alla skrymslen

Snart
är jag
framme

i min
hamn...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP