Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

blå kärlek

blev

blå sorg

lika djup som 

havens oupptäckta botten

lika ändlös som 

himlavalvets intethet

 

och blå ögon

de blev

lika kalla

som döden 

över blå läppar

lika ömma som 

huden när den 

blöder inuti 

lika bräckliga 

som blodkärlen i din hy  




Fri vers av skamfilad
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-12 19:20



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En djup känsla av förlust genomströmmar, och stora sorgen.
2021-05-01

  kalle ankus
Känns väldigt äkta. Vacker!
2021-03-27

  Cikoria Blå VIP
Oerhört sorgligt men mycket vacker.
2021-03-13

  petter rost
usch så j-a vackert, smärtsamt. du poet så nära livet.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad