Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av sorg och sommar

Hennes fingertoppar mot din rygg
som timmermannens böjda antenner
hon säger, hur många horn
och kan vi föreställa oss en framtid
ett hem, ett land av sötgräs och rabarber
där bäckens köld lindar sig om vaderna
där vi stiger ner i strömmen
bland kabbelekans knäppande stjälkar
du svarar, fem
trollsländelarver som spirande tecken i dyn
somrar som kilar undan mellan vassa stenar




Fri vers av Grävling
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-12 19:39



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vilken rik text, på bilder och känslor !
2021-03-19

  Elaine.S VIP
Du skriver ord som leker för sig själva men som också förmår knyta ihop en mening och berättelse på ett makalöst sublimt sätt. Jag njuter av dina ord.
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling