Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Vårsömn

Sträcker ut mina armar

spretar med fingrarna

strectchar nacken

gäspar fäller huvudet bakåt

Lösgör håret från knuten

låter lockarna leka i vinden

 

som

en vårblomma

Som just vaknat




Fri vers av Maiah VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-12 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP