Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens första år

Sorgens första år
avklädda förnedrade
sköt vi på allt

som betydde allt
en hand på mors hand
kind mot sonens kind

drag efter andan
framför penselmästerverk
varje ögonfröjd

delad helgedom
för hög musik från scenen
för trångt och för varmt

Sorgens andra år
minns vi förelöparna
de som saknas oss

Snart är våren här
Säg, far, får jag krama dig
detta nådens år?




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP