Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag nu fallit från månen får du min kropp och min frihet


Då som nu, utan att tveka det minsta, måste jag följa
Ber tiden stanna en stund och vila på mina axlar
fångar dig i ett ögonblick och vänder dig rätt
Jag ber om din hand, jag får ditt hjärta




Fri vers av Horace
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-15 13:57



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Den här tycker jag extra mycket om.

Så fin!
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace