Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ekot....

Trådar av minnen, trådar av historiens vingslag, någonstans inom oss hör vi själens rop efter ekon från svunnen tid.
Vattnets ringar från gången tid för oss framåt.
Att möta en främlings blick och att där känna sig hemma och trygg. Trots att vi tidigare aldrig möts.
Men kanske våra själar för 1000ende gången äntligen får träffas igen.. att vi genom årtusenden varit varandra nära.
Det går ett sus genom gamla skogar där vinden berättar om gången tid.
Att om vi lyssnar till Forsens brus kan vi höra dess viktiga berättelser.
Att få omslutas av naturens visdom. Få känna historiens kärlek och styrka omfamna oss.
Nu när det snart är våran tur att blåsa på vattnet, för att ringarna ska föra vårat eko vidare..




Fri vers av Loppan på Gotland
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-13 12:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det gäller att ta sig tid och lyssna på naturens sus och brus, nånstans där finns svar på många frågor. Vi nutidsmänniskor har bara glömt hur man gör. Drar paralleller med de gamla sagorna där det också finns mycket visdom. Galant skaldat Loppan!
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland