Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandemin makt

Inom rummets fyra väggar

finns många ord

som inte bli sagt

Dagarna går i samma grå disighet

Inget ljus ses irummet

Utanför går ständiga kampen i pandemin

att överleva

allt är gjort

inget hjälper längre

Utan isolationen som hindrar kroppen

utsätts för virusets kraft

En kort tur ut

få andas in vår luften höra fåglarnas underbara sång

Glad finna tryggheten 

Handla rätt i svår tid

Isolationen vänder sakta bort

Se en glimt av hoppfullhet

Det kommet dagar

Då friheten ger dig tid

att värdesätta allt

Ge inte upp...

Se  framtiden ljus framför dig.....

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-13 14:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Ge inte upp...

Se framtiden ljus framför dig.....

viktiga och uppmuntrade ord i den här trista bilden av verkligheten
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP