Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Det är kallt-

Letar efter
kalla
trånga utrymmen

Efter nåt jag tappat,
balansgång
mellan mig och mitt jag

Skenar på alla plan
Vill bara
komma fram

Vill bara hem till värmen
hem...
Blåses bort av kalla vindar

och mitt jag har ingenting kvar
Kallt som
vinter speglar sig på isen

Sjunker ner i isvaken,
en kall frossa sen
frysas, och ta sista andetaget

I utrymmet, fanns
bara plats för en
Fryser inget mer, det är inte längre kallt...




Fri vers av FAttar dU
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU