Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte talrik, det saknas tallrik...

Mor ger råd, så träff får effekt...
Bjud tösen på en god middag! Käckt!
Ringer hör, sin son:
- Gick ej! Hon stack ifrån...
Hon fick börja att diska direkt...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt