Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i drömmar löpte stråken

Violinen glänste
av månblänks blick

kråmande sig under
stråkens dans

som löpte fritt över
berghällar och
oceaners spända hud

ströks karesserande
över hjärtestrån
och ängsterräng

där stråken

vävde en värld
av drömska toner








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-13 16:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det här är så bra, mjukt smekande toner skapar orden. Ljuv poesi.
2021-03-21

  Susen VIP
Drömska toner förnimms i mina hörselgångar. Bra beskrivet
2021-03-15

  AiA Maria den fria
Ljuva
berörande
toner

Tack!
2021-03-14

    Anna Ahlborg
Snygg!
2021-03-13

  BenGust VIP
I drömsketon ståtar den finvävda världen.
2021-03-13

  Nanna X
Jo just så kan det ju kännas att spela fiol, härligt beskrivet!
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP