Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


våren


Det ligger i...


... luften

fuktig och kall
men inte som i vintras

En annan luft
dröjande...lovande

som tvättar själen
och väcker sinnena

Vårens första gåsstreck
över blå himmel

vattendropparna från taken

Solen
både varm och kall

förebådande

Luften
fortfarande kylig
men ändå

Lovande




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 19:42



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Den var fin!
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP