Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irish Coffee - a love story

 

Kärlek kan liknas
med en förglömd
varm Irish Coffee

först söt och stark
sen svalnar hettan
blivit till ljummen

av final fadd smak
lidelse likt drinken
kallnar och dunstar

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-17 01:34



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Smakerna gifter sig.....essensen behöver inte vara lika stark/lång eftersmak varje gång, det kan vara gott nog ändå...som kärleken...
2021-03-27

    Sefarge VIP
Pröva kaffet i Istanbul
Det håller vad det
lovar!Hett direkt
in. Men ej med
någon sprit i
förstås!
;)
2021-03-17

    Lena Staaf VIP
Slående liknelse sorgligt nog! Men häller man på en ny skvätt kanske kärleken kan blossa upp igen?
2021-03-17

  Öknens Ros VIP
Varmt och hett med tiden blir sval och ljummen.
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP