Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som stöder din färd

 

Jag är i stunden

den som du väntar på

jag finns för alltid intill

där du går.

 

Jag skriver din visas ord

när du sjunger din väg

jag spinner nätet

som dina tankar bär

räcker dig handen

som stöder din färd.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP